• Nicht auf Lager
Lahuta
search
  • Lahuta

Lahuta

79,80 CHF
Bruttopreis

Lahuta

Menge
Nicht auf Lager

Lahuta është një vegël muzikore me hark dhe me një kordë të përbërë prej qimeve të bishtit të kalit. Trupi i lahutës punohet nga një copë e vetme druri (panje, arre, etj). Harku i lahutës bëhet zakonisht nga druri i thanës, qimet lyhen me rrëshirë pishe.

Kommentare (0)
Aktuell keine Kunden-Kommentare